Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

10 ΚΟΡΥΦΑΙΑΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ARGI+


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ARGI+

Ένα καθημερινό συμπλήρωμα που περιέχει L-Αργινίνη και σύμπλεγμα βιταμινών. Η L- Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που είναι ευεργετικό για τη συνολική μας υγεία. Το σώμα μας το μετατρέπει σε Νιτρικό Οξείδιο (ΝΟ), ένα μόριο που βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώνουν και να ανοίγουν σε πλάτος για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Η μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος υποστηρίζει πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα μας όπως η διατήρηση υγιούς πίεσης του αίματος και συνολική υγεία του καρδιαγγειακού μας συστήματος.
Το ARGI+ προσφέρει στο σώμα σας όλα τα οφέλη της L- Αργινίνης. Επίσης περιέχει Ρόδι, γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες εκχύλισμα κόκκινου κρασιού για να βοηθήσει την διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης και φλοιό σταφυλιού για την υγεία του καρδιαγγειακού και του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το ΑRGI+ περιέχει επίσης χυμούς φρούτων που μας προσφέρουν διατροφικά στοιχεία -βασικά λιπαρά οξέα, εκχύλισμα μούρων τα οποία βοηθούν στην ουδετεροποίηση των ελευθέρων ριζών και υποστηρίζουν την υγιή γήρανση καθώς και άλλα συστατικά που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων.

ΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ARGI+

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C- για το ανοσοποιητικό σύστημα, ένα υγιές νευρικό σύστημα, την συγκέντρωση μας, τον ύπνο και υγιή οστά και δέρμα.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ2 – για τον σχηματισμό των οστών, την πήξη του αίματος, την επούλωση και τη ζωτικότητα.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6- για το ανοσοποιητικό σύστημα, ένα υγιές νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο, τους μύες, την μεταφορά οξυγόνου, πρωτεΐνες, των μεταβολισμό λιπών και υδατανθράκων.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3- Για το ανοσοποιητικό σύστημα, τα οστά, ένα υγιές νευρικό σύστημα και καλή διάθεση.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β9- για νέα κύτταρα, τον εγκέφαλο, τα νεύρα και την ανάπτυξη.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12- για υγιές νευρικό σύστημα, καλή διάθεση, τον εγκέφαλο την ανάπτυξη και τη μεταφορά οξυγόνου


ΟΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ

 ΠΙΝΟΥΜΕ L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ

 Περιληπτικά ποια είναι τα οφέλη από την πρόσληψη του ARGI+;

10.Δρα για την απελευθέρωση αντιγηραντικών ορμονών.Ποιός θέλει να δείχνει πιο ηλικιωμένος από ότι είναι τα χρόνια του;

9. Επηρεάζει την ευασθησία της ινσουλίνης, για αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την διατήρηση του ελέγχου της γλυκόζης του αίματος.

8.Το εκχύλισμα κόκκινου κρασιού το οποίο περιέχεται στο προϊόν βοηθά στον περιορισμό των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

7.Το ρόδι και τα συστατικά φρούτων είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών απαραίτητων για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

6.Αυξάνει τη μυική μάζα και δύναμη ενώ περιορίζει την ποσότητα λιπώδους ιστού. Ένα ευπρόσδεκτο όφελος για αθλητές και γυναίκες.

5. Το νιτρικό οξείδιο που σχηματίζει, επιτρέπει την μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία.

4.Υποστηρίζει την ανάπτυξη και συντήρηση οστών και ιστών.

3.Βοηθά στη διατήρηση υγιούς πίεσης του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος.

2. Υπσοτηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το Νιτρικό Οξείδιο που παράγεται από την L-αργινίνη αξιοποιείται από τα αιμοφόρα αγγεία και τα άλλα κύτταρα για να επιτεθούν στα βακτήρια, καθώς είναι τοξικά για αυτά, και κάνει αυτά τα κύτταρα του ανοσοποιητικού πιο "φονικά".

1.Το ARGI+ είναι ένα θαυμάσιο καθημερινό συμπλήρωμα το οποίο υποστηρίζει μια καλύτερη υγεία μέσω πολλαπλών συστημάτων του σώματος. Και επιτρει στο σώμα να αποδίδει σε μια βέλτιστη λειτουργία.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τι ποσότητα θα πρέπει να λαμβάνω καθημερινά:
Μια δόση ARGI+ αναμεμειγμένη με 250 γρ νερού ή του αγαπημένου μας Χυμού Αλόης, μας δίνουν 5 γραμμάρια L-Αργινίνης ανά μερίδα, και επιπλέον άλλα 5 γραμμάρια συνεργιστικές βιταμίνες πράγμα που δίνει στον οργανισμό μας την ώθηση που χρειάζεται για να βγάλει όλη την ημέρα και μας προφέρει την βέλτιστη απόδοση σχεδόν σε κάθε σύστημα τους σώματος μας.
Μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τα οφέλη του Argi+
Παραγγείλετε τηλεφωνικά στα
 2105018493 και 6938979887
Παραγγείλετε ηλέκτρονικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου