Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ARGI +,ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


ARGI +

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ
Το Argi + αποτελεί μια νέα γενιά διατροφικού συμπληρώματος σχεδιασμένου να στηρίζει τη συνολική υγεία του οργανισμού και τη συνολική άριστη λειτουργία του. Η μοναδικότητα του οφείλεται στην L-Αργινίνη που περιέχει ένα αμινοξύ που θεωρείται ευεργετικό για τη συνολικη υγεία. Το σώμα μας το μεταρέπει σε νιτρικό οξείδιο,-ένα μόριο που βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν και να ανοίξουν πλατιά για μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Η μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα μας υποστηρίζει πολλές σημαντικές λειτουργίες, όπως :
  • συνολική υγεία και άριστη λειτουργία του οργανισμού,
  • υγιή επίπεδα κυκλοφορικής πίεσης,
  • συνολική υγεία του καρδιαγγειακού μας συστήματος,
  • ανοσοποιητική λειτουργία,
  • ανάπτυξη μυϊκού συστήματος,
  • ανάπτυξη και επιδιόρθωση των ιστών και των οστών,
  • ανδρική σεξουαλική λειτουργία,
  • μεταβολισμό των λιπών και της γλυκόζης,
  • παραγωγή αντιγηραντικής ορμόνης και άλλα.
Η L-Αργινίνη αποτελεί ένα αμινοξύ το οποίο μπορούμε να λάβουμε και από την τροφή μας.Τότε ποιός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε το Argi + ;

Καταναλώνοντας τροφή,παίρνουμε πρωτεϊνες στο σώμα μας και ο οργανισμός μας προσπαθεί να τις μεταρέψει σε αμινοξέα. Για να μπορούμε να έχουμε νιτρικό οξείδιο στον οργανισμό μας, πρέπει να έχουμε L-Αργινίνη. Λόγω όμως του τρόπου ζωής μας, της φτωχής σε θρεπτικά συστατικά διατροφής μας και της μειωμένης ικανότητας απορρόφησης των θρεπτικών αυτών συστατικών, οι πιθανότητες μετατροπής των πρωτεϊνών σε αμινοξύ L-Αργινίνη είναι δυστυχώς λιγότερες από 50%, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αυτό το λίγο όμως που περνάει μεταρέπεται σε νιτρικό οξείδιο και με αυτό ζούμε. Με το Argi + απομονώνετε στην ουσία τη διαδικασία της μεταροπής, παίρνετε καθαρή L-Αργινίνη συνδυασμένη με βιταμίνες και μείγμα φρούτων που προσφέρουν άμεσα μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Διαφορετικά μπορείτε απλά να ελπίζετε ότι η πρωτεϊνη θα μετατραπεί σε αμινοξύ στο σώμα σας. Με το Argi + δεν ελπίζετε πως θα λάβετε την L-Αργινίνη , αλλά την λαμβάνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας.

  • H Forever Living Products επέλεξε την αγνότερη διαθέσιμη μορφή Αργινίνης και την προσέθεσε σε αυτή τη φόρμουλα. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και είναι μάλιστα και το πρωταρχικό στοιχείο.

  • Στη συνέχεια διάλεξε συγκεκριμένες βιταμίνες και σε πολύ συγκεκριμένες αναλογίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αν δεν έχετε συγκεκριμένες αναλογίες δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε αυτό το προϊόν και να περάσετε στη διαδικασία μεταροπής που χρειάζεται ώστε να μετατραπεό σε νιτρικό οξείδιο. Αναλυτικότερα, στο Argi + έχουν προστεθεί:Βιταμίνη C,K2, B6, D3 ,B9 ή αλλιώς φυλλικόοξύ, Β12.

  • Το τριτο στοιχείο που δίνει στο Argi + τη μοναδικότητα του είναι το αποκλειστικό μείγμα φρούτων, στην ουσία δηλαδή είναι ένα μείγμα από αντιοξηειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία. Μετά το τέλος της διαδικασίας του μεταβολισμού, αυτό το αντιοξειδωτικό μείγμα καθαρίζει τελείως το σώμα μας. Επιδιορθώνει τους ιστούς και παρέχει ένα περιβάλλον έτσι ώστε την επόμενη φορά η επαναλαμβανόμενη αυτή διαδικασία να είναι 100% αποτελεσματική

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αργινίνη,Βιταμίνη C,Βιταμίνη K2, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Β12,Βιταμίνη Β6,Φυλλικό Οξύ, Αποκλειστικό μείγμα Διάφορων φρούτων (φλοιός σταφυλιού,Ρόδι, Κόκκινο Σταφύλι,Κουφοξυλιάς,Σμέουρο,Κεράσι,Βατόμουρο,Μύρτιλο)

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κιτρικό Οξύ,Φυσικό άρωμα Ανάμεικτων Μούρων,Ξυλιτόλη,D-ριβόζη,Σουκραλόζη)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
300 γραμμάρια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
1 μεζούρα από το Argi + αναμεμειγμένη καλά σε 240ml νερού ή χυμό αλόης καθημερινά.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΗΜΕΙΩΣΗ blog ARGI PLUS HOΜΕ :To ARGI + περιέχει την πιο ισχυρή δοσoλογία φυσικής L-Aργινίνης (5γρ ). 
Δοκιμάστε  κι εσείς τα οφέλη του ARGI+ για μια πιο ολοκληρωμένη σεξουαλική λειτουργία-κι όχι μονο.
Τηλεφωνική Παραγγελία:  2105018493 και 6938979887
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου